Cascara — кавова студія в “тихому центрі” Риги. Фірмові напої — Каскара (напій з сушеної м’якоті кавових ягід, приготовлена особливим методом в японському сифоні) і Vecrīga, подвійна кава по-східному (готується в джезві на гарячому піску) з Ризьким Чорним Бальзамом і холодними збитими вершками.

Фірмова страва — брюссельські вафлі (готуються на місці по замовленню) з традиційними солодкими (мед, згущене молоко, морозиво, чоколяда) і нетрадиційними несолодкими (сир дорблю, креветки, листя салату, моцарела, помідори черрі) добавками. З популярних десертів варто відзначити турецькі солодощі (рахат-лукум, доставляється з Туреччини) і чизкейк (готують самі).

Регулярно проводяться дегустації кави у формі професійних каптестінгов і каппінгов, семінари у формі бранчів. Невеликий навчальний клас на 10 місць здається під семінари та тренінги.

Можна купити кави Blasercafe (Швейцарія) додому (помел на місці безкоштовно, є доставка в офіси Риги). Багато різних сортів, кожен можна продегустувати.

Класичні кавові напої — еспресо, капучіно, макиято, айриш, — готуються по самим вищим світовим стандартам SCAE. Альтернативними методами заварювання кави готують постійно нові, цікаві сорти spetialty coffee з усіх куточків світла, популярні пуровер і аеропресс.

Є парковка, до оплати приймаються Visa і MasterCard, безкоштовний Wi-Fi, інтелігентна музика, м’які дивани, затишний інтер’єр у стилі “прованс”.

Категорія: Новини  Теги:
Ви можете слідкувати за будь-якими відповідями на цю запис через RSS 2.0. Ви можете залишити відповідь, або зробити посилання з вашого сайту.
Залишити коментар