Архів від » Квітень, 2012 «


Найважливіша кавова подія року, Український Кавовий Фестиваль відбудеться у «найкавовішому» місті країни, — Львові, за підтримки кави Buondi. Професіонали з’їдуться з усіх куточків України, щоб виявити найкращих баріста і каптестерів. Під егідою SCAE та TM BUONDI в Україні (Асоціація Спешіалті Кави Європи) відбудуться чотири офіційні національні чемпіонати, які проводяться згідно міжнародних правил і регламенту та санкціоновані WCE (World Coffee Events):

На даний момент заявки вже подали понад 60 учасників (баріста та каптестери), 30 фахівців бажають сертифікуватись як судді, 20 працювати як волонтери. Об’єктивність оцінювання забезпечують єксперти міжнародного класу з Росії, Польщі та Іспанії. Фахівці, які стануть чемпіонами України, візьмуть участь у відповідних світових чемпіонатах цього року:

  • World Barista Championship: Австрія, Відень, 11-15 червня 2012 року;
  • World Cup Tasters Championship: Австрія, Відень, 11-15 червня 2012 рок;у
  • World Latte Art Championship: Корея, Сеул, 1-4 листопад 2012 року;
  • World Coffee In Good Spirits Championship: Корея, Сеул, 1-4 листопада 2012 року.

Традиція проведення чемпіонатів баріста в Україні існує давно, в цьому році SCAE з підтримки проводить Український Чемпіонат Баріста вже ввосьме.

TM BUONDI сприяє розвитку цієї культури, підтримує кращих Баріста в Україні!
Кава BUONDI від NESTLE Professional є символом найкращої кави еспресо та стилю у всьому світі.
Приєднуйтесь до нас у надзвичайному задоволенні смакування кави. Це яскраве шоу зацікавить не лише професіоналів, а й всіх кавоманів.

Категорія: Новини  Теги: ,  2 Comments